Gulliver motociklističke ture i dnevni izleti motociklima po Hrvatskoj, Crnoj Gori, te Bosni i Hercegovini

Podijeli:

Hrvatska

7 dana
6 noći

OTOČKI ĐIR

Motociklističke ture

Obilazak najpoznatijih dalmatinskih otoka i Dalmacije u njihovom najboljem izdanju. Šest dana vožnje po rivijerama i otocima, od bisera Jadrana, preko zaobljenih brežuljaka polutoka Pelješca do vrhunaca planine Biokovo i delte rijeke Neretve uz vrsna jela i vina.

Obilazak najpoznatijih dalmatinskih otoka i Dalmacije u njihovom najboljem izdanju. Vožnja po rivijerama i otocima, od bisera Jadrana, preko zaobljenih padina poluotoka Pelješca do vrhunaca Biokova i delte Neretve klasičnim i off road cestama o kojima više informacija možete naći u pratećem Planu putovanja. Cesta vodi slikovitom obalom od Dubrovnika, najjužnijeg dijela Hrvatske kroz beskrajne vinograde i maslinike poluotoka Pelješca. Korčula i njene ulice raspoređene u obliku riblje kosti otkrivaju vam svoje kulturno i povijesno nasljeđe. Dva grada na otoku Hvaru, Stari Grad i Hvar, jedan tradicionalan, drugi moderan, predstavljaju ono najbolje što otok nudi. Split dokazuje da više nije tranzitni grad već središte u kojem male trgovine, restorani i barovi stvaraju atmosferu u kojoj se povijest miješa sa suvremenim životom i dizajnom. Istražite raznoliki i iznimno zanimljivi otok Brač u potrazi za suvenirima od slavnog kamena koji je korišten u izgradnji Bijele kuće. Vozite se prema trećem najvišem vrhu Hrvatske koji se nalazi na planini Bikovo i uživajte u plodnim ravnicama delte Neretve. Ovo je zaista Dalmacija u svom najboljem izdanju.

D1 

Dubrovnik
 

D2  /  120km

Dubrovnik – Ston – Orebić – Korčula
 

D3 /  120km

Korčula – Stari Grad – Hvar***
***u travnju, svibnju & listopadu drugačija trajektna ruta: Korčula – Orebić – Trstenik – Žuljana – Ston – Drvenik – Sućuraj – Hvar
 

D4  /  50km

Hvar – Split
 

D5  /  50km

Split – Supetar – Bol
 

D6  /  200km

Bol – Sumartin – Makarska – Dubrovnik
 

D6

Odlazak

Kliknite za zumiranje mape puta

Video

Kombiniranje tura

Svaka GEAR tura može se rezervirati individualno na datum garantiranog polaska. Dodatno, može se kombinirati i rezervirati nekoliko tura uzastopno.

 

Iskoristite priliku i rezervirajte nekoliko GEAR tura te ostvarite popust.

Zanimljivosti

Istražite destinaciju

Split

SPLIT

Grad picigina

Više

Istražite destinaciju

Dubrovnik - grad kao spomenik

DUBROVNIK

Grad je spomenik koji živi

Više

Istražite destinaciju

Korčula

KORČULA

Jedinstvena tradicija i prekrasna priroda

Više

Istražite destinaciju

Gospa od Anđela

GOSPA OD ANĐELA

Franjevački samostan bogate baštine iznad Orebića

Više

Istražite destinaciju

Ston – Gradske zidine

STON

Napoleonova cesta i čuvene zidine

Više

Komentari

comments powered by Disqus