Gulliver motociklističke ture i dnevni izleti motociklima po Hrvatskoj, Crnoj Gori, te Bosni i Hercegovini

Prepustite nama sav posao a vi se opustite i uživajte u najboljim cestama, kulturi, smještaju i restoranima koje Hrvatska nudi

Koncept

Visoke planine, riječni kanjoni, dramatična obala i ceste samo su dio bogate ponude i povijesnih mjesta koja možete posjetiti. Naglasak ovih izleta je na vrsnim motociklističkim rutama kroz najljepše krajolike i divlju prirodu Europe. Izleti su osmišljeni kao opuštajući odmor s mnogo pauza za osvježenje, snimanje fotografija, divljenje pejzažima i najvažnijim znamenitostima tako da ne bude previše sati uzastopno provedenih na motoru. Cijeli tim, od pozadinaca do vođa puta, stoji iza svakog izleta u zajedničkim nastojanjima da svaki bude savršeno organiziran i da vožnja teče glatko. Dobrodošli su novi i iskusni vozači podjednako.

 

Ture mogu voditi iskusni vodiči, ali ako vam je draže istraživati u svom ritmu, dobit ćete navigaciju i detalje rute u info priručniku. Ture su osmišljene tako da se mogu kombinirati, na primjer Top Down Route po Dalmaciji i Hercegovini može s spojiti s Krstarenjem Crnom Gorom. Dnevni izleti vode vas u istraživanje predivnih područja dubrovačke rivijere i susjednih zemalja. Najam motocikla vam omogućuje vožnju i otkrivanje prirodnih ljepota u vlastitom ritmu. Štogod odaberete, čekaju vas ugodna iznenađenja!

 

 

MOTOCIKLISTIČKE TURE – Sami birate put

IZLETI MOTOCIKLIMA – Dnevne ture

RENT-A-MOTORCYCLE – Najam motocikla